Goedkoopste Sim Only

Wie op zoek is naar het goedkoopste sim only abonnement kan direct de beste deals bekijken met onze vergelijker. Er is namelijk niet één abonnement dat het goedkoopste is voor iedereen. Welk abonnement voor jou het voordeligst is, is afhankelijk van jouw smartphonegebruik. Wij helpen je de beste deal van dit moment te vinden. Vul je gegevens in op onze vergelijker, kies je deal en sluit vandaag nog een voordelig abonnement af via de Sim Only Expert.

De goedkoopste sim only voor een lage telefoonrekening

Wil jij een lagere telefoonrekening en ben je nog tevreden over je huidige smartphone? Dan is een goedkoop sim only abonnement iets voor jou. Met dit abonnement heb je naast de gebruikskosten namelijk geen bijkomende kosten zoals wanneer je een abonnement met toestel kiest. Je betaalt scherpe tarieven voor het gebruik van data en belminuten waardoor je direct geld bespaart op je telefoonkosten. Ben je nieuwsgierig naar de beste sim only deals van dit moment? Ga dan direct naar onze vergelijker.

Waarom zou je overstappen?

Vroeger was je bij een overstap naar een andere provider vaak duurder uit, de prijzen werden in het verleden immers steeds hoger. Dat is nu anders. Je kunt kiezen uit een groot aantal providers waardoor er onderlinge concurrentie is ontstaan. Deze concurrentie leidt tot scherpe prijzen en voordelige, grote bundels. Overstappen is nu juist voordeliger dan het verlengen van je abonnement bij je huidige provider. 

Overstappen is ook vanwege een andere reden verstandig. Wie telkens zijn abonnement verlengt, heeft namelijk grote kans dat deze niet meer goed bij het huidige smartphonegebruik past. We zijn immers massaal meer gaan internetten en minder gaan bellen. Grote kans dus dat je maandelijks belminuten overhoudt en data tekort komt. Bij een nieuw abonnement kun je bundels kiezen die beter aansluiten bij je behoefte en alleen betalen voor data en belminuten die je werkelijk gebruikt.

Waarom abonnementen vergelijken?

Als je gebruik maakt van onze vergelijker, vind je in een paar muisklikken een abonnement dat goed bij je past tegen de laagste prijs. Wij hebben het vergelijken heel eenvoudig gemaakt, want het rekenwerk hebben wij al gedaan. Je hoeft alleen maar in te vullen wat je zoekt in een abonnement en wij tonen je de beste deals. Daarbij nemen we alle actuele aanbiedingen van grote en kleine spelers uit de telecombranche mee in de vergelijking. Je vindt altijd het beste abonnement voor de laagste prijs.

Hoe werkt vergelijken?

Je bent op zoek naar het goedkoopste abonnement, maar het is wel belangrijk dat dit ook goed aansluit op je smartphone gebruik. Je hebt immers niets aan een goedkoop abonnement als je telkens buiten je bundel belt of internet. Dan blijkt goedkoop toch duurkoop. Let daarom bij het vergelijken op de volgende zaken:

  • Het aantal MB’s in de databundel
  • Het aantal belminuten in de belbundel
  • Het aantal sms’jes in de sms-bundel

Welke bundels heb je nodig?

Vind je het lastig om te bepalen hoeveel data en belminuten je nodig hebt? Kijk dan eens naar je maandelijkse gebruik op de meest recente facturen van je huidige provider. Zo heb je een goede richtlijn voor je huidige gebruik. Weet je dat je minder gebruikt dan je zou willen, omdat je wordt beperkt door je huidige abonnement? Vul dan in de vergelijker het aantal belminuten en MB’s in dat beter aansluit bij je behoefte. Je zult verbaasd zijn over de scherpe deals die je via ons kunt scoren.

Hoeveel MB’s heb je nodig?

Om de grootte van je databundel te bepalen, kunnen we je een algemene richtlijn bieden. Wie zelden of nooit onderweg online is en alleen gebruik maakt van het mobiele netwerk om iets op te zoeken of een berichtje te versturen, heeft genoeg aan een databundel met maximaal 500MB. De meeste mensen willen toch een kleine databundel zodat ze bij nood online kunnen gaan. 

Ben jij juist iemand die continu online wil zijn en intensief gebruik maakt van het mobiele netwerk? Dan heb jij een grote databundel nodig van minimaal 2500MB. Ideaal is een unlimited databundel waarmee je naar hartenlust gebruik kunt maken van mobiel internet. 

De meeste mensen zitten qua gebruik tussen deze twee voorbeelden in en kiezen voor een databundel met circa 1500MB per maand.

Kies een 5G-ready abonnement

Wil je onderweg gebruik maken van het snelste internet en heb je een smartphone die geschikt is voor 5G? Kies dan bij je vergelijking voor 5G-ready abonnementen. Wij selecteren dan de goedkoopste sim only abonnementen waarmee je gebruik kunt maken van 5G. 5G is nog niet overal beschikbaar, daarom zal je in eerste instantie gebruik maken van 4G. Zodra 5G in jouw omgeving geactiveerd is, kun jij echter als één van de eersten profiteren van het nieuwe netwerk.

Soepel overstappen met de overstapservice

De meeste providers bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis overstapservice. De nieuwe provider zegt dan je huidige abonnement op en zorgt ervoor dat de overgang naar het nieuwe abonnement soepel verloopt. Het voordeel is dat je nooit dubbele abonnementskosten hebt en dat je jouw huidige telefoonnummer mee kunt nemen naar de nieuwe provider. Dat scheelt veel kosten en regelwerk. Je kunt in onze vergelijker aangeven of je gebruik wilt maken van de overstapservice.

Goedkope abonnementen vergelijken en afsluiten

Op de Sim Only Expert kun je eenvoudig de goedkoopste abonnementen zonder toestel met elkaar vergelijken. Zo vind je simpel een goedkoop abonnement dat goed aansluit bij jouw smartphonegebruik. Je kunt je nieuwe abonnement direct via ons afsluiten. Wij geven jouw gegevens door aan de nieuwe provider. Je ontvangt dan binnen enkele dagen je nieuwe contract en simkaart. Je kunt deze direct activeren of wanneer je voor nummerbehoud hebt gekozen op de afgesproken datum. Profiteer vandaag nog van de voordeligste sim only abonnementen en begin direct met geld besparen.