Beste Sim Only

Ben jij op zoek naar het beste sim only abonnement? We kunnen je niet zeggen welk abonnement het beste is, want dat is sterk afhankelijk van je smartphonegebruik. We kunnen je wel helpen om met de vergelijker het beste abonnement voor jou te vinden waarmee je direct tot wel tientallen euro’s per maand kunt besparen. Ben je nieuwsgierig naar de meest actuele sim only deals? Vul dan nu de vergelijker in en sluit het abonnement van je keuze direct af via de Sim Only Expert.

Jouw beste sim only abonnement

Welk abonnement zonder toestel voor jou het voordeligst is, is volledig afhankelijk van je smartphonegebruik. Een abonnement met een goedkope belbundel is immers niet handig voor iemand die weinig belt, maar kan voor een fanatieke beller verreweg de beste deal zijn. Kijk daarom voordat je een nieuw abonnement afsluit eens naar jouw smartphonegebruik en breng in kaart hoeveel belminuten en data je per maand gebruikt. 

Kijk ook of je huidige datagebruik en belminuten nog wel aansluiten bij je behoeftes. Kan je wel een kleinere belbundel gebruiken omdat je minder belt dan vroeger? Of zou je onderweg wel vaker online willen zijn, maar word je hierin door je huidige databundel beperkt? Dan kun je de grootte van de bundels wijzigen op het moment dat je een nieuw abonnement af gaat sluiten. 

Door onze vergelijker te gebruiken vind je dus een goedkoper abonnement dat ook nog eens beter aansluit bij jouw (wenselijke) smartphonegebruik.

Verschillende abonnementen vergelijken

Misschien ben je op dit moment overweldigd door het grote aantal providers dat in Nederland actief is en zie je er tegenop om de tarieven te vergelijken. Bovendien kan je een mooie deal missen doordat je een provider over het hoofd ziet. Wij maken het vinden van een goedkoop abonnement makkelijk met onze vergelijker. Wij hebben het vergelijken namelijk al voor jou gedaan. Jij hoeft alleen maar aan te geven wat jij zoekt in een abonnement en onze vergelijker berekent welke abonnementen voor jou voordelig zijn. Jij hoeft alleen nog maar een abonnement te kiezen. Je kunt deze direct afsluiten via de Sim Only Expert. 

Welke provider is de beste?

Net zoals we niet aan kunnen geven welk abonnement voor iedereen het beste is, kunnen wij niet zeggen welke provider boven de andere uitsteekt. Alle providers die wij vergelijken maken gebruik van één van de drie betrouwbare netwerken in Nederland die in handen zijn van KPN, T-Mobile en Vodafone. Welke provider je ook kiest, je weet dat je altijd kunt rekenen op de kwaliteit van een eersteklas netwerk. Het verschil zit hem dus werkelijk in het abonnement dat je kiest. 

De beste provider

De Consumentenbond heeft een onafhankelijk onderzoek gedaan naar alle providers die in Nederland actief zijn. Op basis van de klanttevredenheid, de abonnementsprijzen en de voorwaarden komt Simyo uit deze test als beste naar voren. De provider die het laagst scoort is T-Mobile, maar met een rapportcijfer van een 7,7 is ook T-Mobile nog steeds een zeer goed presterende provider. Het maakt voor de kwaliteit dus niet uit welke provider je kiest, het komt echt aan op de abonnementen die ze aanbieden.

Hoe werkt vergelijken?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je door middel van een vergelijking het voordeligste abonnement wilt vinden. Het gaat daarbij met name om de grootte van de bundels en in hoeverre deze overeenkomen met jouw smartphonegebruik. Pas wanneer het abonnement bij je past, kan de prijs een doorslaggevende factor zijn bij de keuze van je nieuwe abonnement.

Data

Mobiel internet wordt steeds goedkoper. Je kunt bij alle providers kiezen uit voordelige databundels. De gemiddelde smartphonegebruiker heeft maandelijks 1000 tot 1500MB data nodig om onderweg online te kunnen zijn. Maak je buitenshuis weinig gebruik van het mobiele netwerk? Dan heb je aan een databundel tot 500MB waarschijnlijk voldoende. Intensieve internetgebruikers kunnen beter voor een databundel met meer dan 2500MB kiezen, of zelfs voor unlimited data.

Bellen

Kies een belbundel die aansluit op jouw belgedrag. Je kunt in recente facturen zien hoeveel belminuten je per maand nodig hebt. Let goed op de aanvullende voorwaarden van de verschillende providers. Met name de starttarieven, de beltarieven en de afronding van de gesprekstijd bepalen of een belbundel voor jou voordelig is. 

Kies een 5G-ready abonnement

Heb jij een smartphone die het nieuwe 5G netwerk ondersteunt? Dan is het handig om nu alvast te kiezen voor een 5G-ready abonnement. In de loop van dit jaar wordt 5G in grote delen van het land beschikbaar. Met een 5G-ready abonnement maak je gebruik van het huidige 4G netwerk totdat ook jij bereik hebt met 5G. Je weet zeker dat je direct gebruik maakt van het super snelle netwerk zodra dit mogelijk is.

Beste sim only abonnementen vergelijken en afsluiten

Op de Sim Only Expert kun je eenvoudig de verschillende voordelige abonnementen met elkaar vergelijken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan sluit je jouw abonnement direct via onze site af. 

Wil je jouw huidige telefoonnummer meenemen naar je nieuwe provider? Kies dan voor de gratis overstapservice. De nieuwe provider zegt je huidige abonnement op en zorgt ervoor dat je met jouw nummer kunt blijven bellen. Je ontvangt binnen enkele dagen je nieuwe simkaart thuis. Bij nummerbehoud gaat je abonnement in op de afgesproken datum. Bij een nieuw abonnement zonder overstapservice kun je direct profiteren van de scherpe tarieven en voordelige bundels. 

Vergelijk vandaag nog de beste deals en start direct met geld besparen op je telefoonrekening.